Choď na obsah Choď na menu

Top najlepšie casemody

15. 7. 2012

Top najlepšie casemody

Prezeranie hotových casemodov je proste niečo úžasné! Jedinci po celom svete, ktorý tieto casemody vytvárajú, trávia väčšiu časť ich osobného života práve pri budovaní nových a inovatívnych výtvorov svojich počítačových skríň. Návrhy sú úžasné, ich snaha je  chválená a kreativita je úplne odlišná od ostatných.

Nasleduje tu výber najlepších PC casemodov, ktoré isto ocení väčšina ludí, technici a všetky ďalšie osoby, ktoré budujú tieto nádherné umelecké úpravy PC.

 

Pink Floyd the Wall

Casemod podľa albumu britskej skupiny progresívneho rocku. Či už ste fanúšikmi Pink Floyd, alebo nie, toto PC je majstrovské dielo, rovnako ako album od Pink Floyd, ktorý bol a je stále známy dodnes. Silná farba, umelecké diela, texty, to všetko dohromady poskytuje casemod za jedného z najväčších hudobných albumov, skvelo vytvorený a skvelo vyzerajúci Pink Floyd PC.

 

pc-computer-case-mod-pink-floyd-wall-1.jpg

 

Auto Pneu PC

Viackrát som počul ako sa  pneumatiky podieľajú pri znečistení životného prostredia vplyvom rôznych chemických látok.Myslím si, že ich použitie ako počítač by bolo praktickejšie ako ich vyhadzovať na skládky.Navyše je to veľmi kreatívny spôsob ako do pneumatiky vložiť PC a výfuky môžu naznačovať, ako ušetriť peniaze za benzín.

pc-computer-case-mod-pc-tires.jpg

Lego počítač

V mojich mladších rokoch, mi niekto povedal, že Lego je ako milión hračiek v jednom. V istom slova zmysle je to pravda: môžete ho inovovať, navrhovať a stavať vlastné výtvory len pomocou Lego tehličiek.Tu máme postavený PC čisto len z lega a je to fakt originálny výtvor.

pc-computer-case-mod-lego.jpg

Iron Man Case Mod

Iron Man bol vždy superhrdina, ale s extrémnym úspechom v nedávnom filme v hlavnej úlohe Roberta Downeya Jr,to dostalo svoju daň.Tento PC casemod tohto superhrdinu sa dokáže rozsvietiť a jeho vzhľad nám veľa prezrádza o jeho sile a identite.

pc-computer-case-mod-iron-man-1.jpg

Grilované herné PC

Niektorí moji priatelia radi grilujú niekoľko víkendov za mesiac, ale zdá sa, že chcú viac inovatívny gril pre svoje steaky a zeleninu.Tento PC casemod predstavil Technabob.Použil starý gril, ktorý nikto nechcel  a premenil ho v herné PC s obrazovkou priamo v pod grilom.

pc-computer-case-mod-gaming-barbeque.jpg

Antická vitrína

Caemod v šýle Antického umenia s farebnými sklami.

pc-computer-case-mod-antique-stained-glass.jpg

Ručne vyrezávaný drevený PC

Vždy som bol ohromený ľudmi ktorý vedia vytvárať z dreva nejaké umelecké diela.To si vyžaduje veľa úsilia a kreativitu a tak sa jeden človek odhodlal vytvoriť drevený PC case.Tento umelecký casemod bol ručne vyrezávaný od Valery Zhuka a je to jednoducho krásne majstrovské dielo, ktoré má skutočne v sebe elektroniku a aj pripojenie na internet.

pc-computer-case-mod-hand-curved-wood.jpg

Mikrofón PC

Tento mikrofón PC má aj praktickosť a retro vzhľad, a mnohím by azda nevadilo ho mať vo  vnútri svojho domu. Či už ste snívali o tom, že raz budete slávnim spevákom, speváčkou, rozhlasový diskdžokej, a vy ním nieste tak si jednoducho postavte svoju vlastnú počítačovú skriňu z tohto mikrofónu. Práca tohto casemodu vyzerá tak čisto a profesionálne.

pc-computer-case-mod-mic-check-1.jpgpc-computer-case-mod-mic-check-2.jpg

Satan PC

Zlo je v dome! Nechápem prečo sa rozhodli vytvoriť také zlo, satanistické a krvavé PC. Je lebka čo zaujme, kostra ruky alebo litre a litre krvi?

pc-computer-case-mod-satan.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nintendo GameCube PC

No krásna kombinácia milovanej Nintendo a PC udrie znova, a PicoCube z WiiDS je aktuálne pracovné PC.Úplne kompaktný podľa veľkosti a tvaru, prináša Nintendo GameCube spolu s naozajstným PC. Kto by mohol požiadať o niečo viac?

pc-computer-case-mods-nintendo-gamecube.jpg